Trademark registration at OSIM, EUIPO & WIPO – (+4) 0753 139 779

Înregistrarea mărcii: Titan Backup

Înregistrarea mărcii: Titan Backup January 12, 2018Leave a comment

Suntem o firma de software din Oradea, jud. Bihor, si am dat peste Nomenius printr-un forum online unde se discutau probleme ale antreprenorilor. Acolo am gasit si recomandarea pentru a face inregistrarea unei marci la OSIM sau internationale: Nomenius. De atunci (de peste un an) lucrez cu doamna Elena Grecu de la Nomenius pe diferite probleme de trademark (si nu numai, dar si consultanta) si am reusit sa ne inregistram marca noastra Titan Backup (www.titanbackup.com) in Romania si pe teritoriul UE.

Proabil urmatorul pas va fi sa o inregistram pe USA sau Japonia. Pentru cei care doresc sa isi inregistreze o marca ii indemn sa aiba rabdare fiindca eu nu am avut si o stresam non stop pe doamna avocat. Din pacate saraca nu avea ce sa faca si birocratiile pentru marci au termenele lor…

Asa ca am asteptat frumos, si ma bucur ca singura mea grija a fost sa fac niste plati, in rest am primit totul in cutia postala sub nas asa cum aveam nevoie. Sunt un maniac al organizarii timpului si daca in cel putin 2-3 cazuri as fi vazut ca mi se cer foarte multe ‘prostii’ renuntam din start.
Asa Nomenius m-a inteles si stie ce inseamna o companie care nu are chef de birocratii…

  • Client: Alin Merches – General Manager Neobyte Solutions – Oradea, jud. Bihor

Dezvoltatorii primului software de backup romanesc, Titan Backup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteți să distribuiți această pagina pe:
× Cu ce vă putem ajuta?