Trademark registration at OSIM, EUIPO & WIPO – (+4) 0753 139 779

Înregistrarea mărcii “Quarma”

Înregistrarea mărcii “Quarma” February 26, 2021Leave a comment

{ Text Block: }

Salutare,

Aș dori să mulțumesc pe aceasta cale echipei Nomenius pentru întregul flux parcurs până la înregistrarea mărcii “quarma”.

Dintre toate site-urile de profil, Nomenius.ro mi s-a părut cel mai clar, bine structurat şi cu informaţii de bază suficiente pentru a lua o decizie.

Fiind “mic” am abordat subiectul cu o oarecare ezitare şi teamă de respingere sau mai bine zis cu acea teamă a eșecului din start. Am lăsat un mesaj direct pe site, mesaj în care am descris ce fac şi ce as dori şi după scurt timp am primit şi răspunsul care m-a încurajat să continui procesul. În locul respingerii voalate am primit profesionalism şi, de ce nu, diplomație, la pachet. Mi s-a explicat întreaga procedură, pe înțelesul meu, mi s-au explicat costurile, alternativele şi posibilele obstacole de întâmpinat. De asemenea, am primit consiliere cu privire la clasele de mărci şi modul complet de abordare a procesului de înregistrare – cu siguranță nu aș fi reușit în absenţa echipei Nomenius.

Ulterior, pe întregul parcurs de înregistrare, am fost ţinut la curent cu pașii de îndeplinit, mi s-a explicat foarte clar şi complet ce trebuie să fac. Recunosc că m-am simțit CLIENT şi, mai mult, răsfățat. Practic, nu a trebuit decât să acționez aşa cum am fost consiliat să o fac.

Astăzi sunt in posesia certificatului de înregistrare şi sper să construiesc un produs care să înglobeze şi valoarea efortului profesionist al echipei Nomenius.

Mulţumesc.

Tiberiu TILLINGER
TILLINGER TIBERIU PFA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteți să distribuiți această pagina pe:
× Cu ce vă putem ajuta?