Trademark registration at OSIM, EUIPO & WIPO – (+4) 0753 139 779

Înregistrarea mărcii: ARISTO

Înregistrarea mărcii: ARISTO January 6, 2018Leave a comment

Colaborarea cu Nomenius, nu am decat cuvinte de lauda. Desi firma ARISTO este pe piata din 1992 si cu toate ca stim cat de importanta este protejarea lucrurilor de valoare, am tot amanat inregistrarea marcii la Osim, sub diverse pretexte, in special legate de lipsa de timp si urgenta. ARISTO are radacini romane si grecesti si, dupa intrarea Romaniei in UE, am vazut ca exista firme in Cipru cu nume si domenii de activitate apropiate care ne-ar putea face greutati in cazul in care ne-am fi intalnit pe piata.

Asa ca, la sfarsitul anului 2008, dupa ce am avut placerea sa o cunosc personal pe Av. Elena Grecu, i-am incredintat ei sarcina de mare responsabilitate de obtinere a protectiei si, spre bucuria mea, birocratia si chestiunile de comunicare cu organismele statului au fost mult mai putin impovaratoare decat ma asteptam. In plus am fost placut surprins de spiritul de echipa care domneste la Nomenius si, atunci cand un membru al echipei lipsea, ceilalti il suplineau exemplar.

Acum ma gandesc deja la urmatoarea marca pe care as dori sa o protejez si sunt convins ca o voi face tot cu consilierii de la Nomenius.

  • Client: Cornel SOAITA – General Manager ARISTO PROPERTY MANAGEMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteți să distribuiți această pagina pe:
× Cu ce vă putem ajuta?